Skype voor iPad

Skype voor iPad 6.11

Skype: Gratis bellen en chatten op je iPad

VOOR

  • Gelikt uiterlijk
  • Gebruiksvriendelijk menu

TEGEN

  • Matige beeldkwaliteit videogesprekken
  • Geen groepsgesprekken

Goed
7

Met Skype voor iPad klets en (video-)chat je gratis met je Skype-contacten. Ook bel je naar vaste lijnen tegen zeer lage tarieven. Deze versie is speciaal gemaakt voor Apple’s iPad en je merkt dan ook dat de software gebruiksvriendelijker is dan het eerder uitgebrachte Skype voor iPhone.

Indeling van het scherm

Op je iPad is 't scherm van Skype in tweeën gedeeld. In het kleiner venster aan de linkerkant schakel je tussen Contacten, Recente gesprekken en Geschiedenis. Het grotere scherm is gereserveerd voor het videobeeld van je gesprekspartner, je adresboek en chatsessies. Verder vind je bovenin je scherm een uitschuifbaar numeriek toetsenbordje, waarmee je telefoonnummers draait.

Matige beeldkwaliteit

De videokwaliteit van onze testgesprekken via Skype voor iPad was teleurstellend, zelfs bij het gebruik van WiFi. Het beeld mag dan korrelig en schokkerig zijn, over de geluidskwaliteit zijn we wél te spreken.

Conclusie

Net als de iPhone-versie mist Skype voor iPad de functies die de reguliere desktopversie van ‘t programma zo aantrekkelijk maken. Zo ontbreekt de optie voor het delen van bestanden en voer je met Skype voor iPad geen groepsgesprekken. Hiervoor verwijzen we je naar chatconcurrent Fring.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor iphone

Meer
Skype voor iPad

Download

Skype voor iPad 6.11

Beoordelingen about Skype voor iPad

  • door Anonymous

    geen app.
    na downloaden geen app op ipad, niet te gebruiken en ook niet opnieuw te installeren en of te verwijde...   Meer